KATO SUSHI
Yndefuldt og delikat. Komplekst og samtidig simpelt. Det er nogle af de gastronomiske dyder, der kendetegner Kato Sushi. Vores sushi er sammensat af friske, gode råvarer – tilsat en ekstra knivspids lidenskab!
Hos kato sushi finder du alt fra Sashimi og Hosomaki til Sparkling Salmon og vores egen originale Kato roll. Fælles for det hele er, at det er lavet med sikker hånd og mange års erfaring fra den københavnske sushi-scene, hvor chefkok Chantha Prak har svunget knivene og fremtryllet sushi af højeste kvalitet i snart 20 år.
Vi går virkelig op i kvaliteten på vores råvarer, og er et sted vi ikke går på kompromis. Af alle de forskellige Nori varianter der findes som bl.a. Sort eller Silver, der bruger vi altid kun Nori Gold.
Desuden kan du hurtigt smage, at vi bruger den største størrelsesvariant på fx. vores rejer, nemlig 6L. En nigiri laks har typisk ca. 10-20 gram fisk på toppen, men hos os får du altid ca. 20 gram.
På den måde sikrer vi, at I altid får den bedste oplevelse – både for jeres penge, men også smagsløgsskyld!
Vi glæder os til at se jer!
DEN JAPANSKE LÆREMESTER “KATO”
Chantha er uddannet hos den anerkendte japanske sushi-kok “Kato San”, som restauranten også er opkaldt efter.
Gennem de sidste 18 år har Chantha arbejdet som chefkok på landets førende sushi-restauranter, f.eks. Sushi Tarian, Sticks’n’Sushi, Sanshin Sushi, Sushi Seiko & Sushi 2500, og med Kato Sushi har han skabt sin egen restaurant med fokus på friske råvarer, omhyggelighed, kvalitet og sushiens lange traditioner.